Συχνές Ερωτήσεις

Όλα τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι μη τοξικά και εγκεκριμένα για χώρους που κατοικούνται.

Η αντιμετώπιση της σφηκοφωλιάς είναι ένα ιδιαίτερο ζήτημα. Ο τρόπος αντιμετώπισης σχετίζεται με την ορατότητα και την πρόσβαση στην φωλιά. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η αντιμετώπιση των σφηκών πρέπει να γίνεται είτε πολύ πρωινές ώρες  είτε βραδινές ώρες όταν αυτές βρίσκονται στην φωλιά και είναι ήρεμες καθώς μες στην ημέρα γίνονται επιθετικές. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σφήκες μπορείτε να βρείτε στην καρτέλα "Οδηγός Παρασίτων" της ιστοσελίδας μας.

Όχι, δεν χρειάζεται να λείπετε από το σπίτι. Σε πολύ ειδικές περιπτώσεις ενδέχεται να χρειαστεί να λείψετε κάποιες ώρες. Ο πιο συνηθισμένος περιορισμός στην απεντόμωση είναι να μην ρίξετε νερό για μερικές ώρες.

Μπορείτε να καλέσετε το συνεργείο μας είτε να προμηθευτείτε από το γραφείο μας κάποιο ετοιμόχρηστο σκεύασμα ανάλογα με τον τύπο της κατσαρίδας που έχει προσβάλλει τον χώρο σας. Ο τύπος της κατσαρίδας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το αν πρόκειται για μονοκατοικία ή διαμέρισμα, σε ποιον όροφο βρίσκεται το διαμέρισμα, την γενικότερη περιοχή, την εποχή κ.α. Στην περίπτωση διαμερίσματος σε πολυκατοικία  είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι συνήθως ένα πρόβλημα με κατσαρίδες δεν είναι πρόβλημα ενός διαμερίσματος μόνο αλλά όλης της πολυκατοικίας. Επομένως είναι σημαντικό να γνωστοποιείτε το πρόβλημα στην διαχείριση της πολυκατοικίας ώστε να γίνει η κατάλληλη εφαρμογή απεντόμωσης – μυοκτονίας σε όλο το κτίριο και να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικότερα το πρόβλημα. Περισσότερες πληροφορίες για τις κατσαρίδες μπορείτε να βρείτε στην καρτέλα "Οδηγός Παρασίτων" της ιστοσελίδας μας.

Reference site about Lorem Ipsum Reference site about Lorem Ipsum Reference site about Lorem Ipsum Reference site about Lorem Ipsum.